Friday, 11 November 2011

.: NIKAH: Dira Abu Zahar + Helmi: Merlimau, Melaka :.

Salam... apa khabar. New entry kali ini agak macam best ckit... hehehe.... Tarikh keramat 11.11.11 tidak akan aku lupakan.

Firstly aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Dreyanzcolour dan Image Crative Studios kerana sudi memberi peluang kepada aku bersama-sama merakamkan detik indah perkahwinan Dira dan juga pasangannya Helmi dibawah naungan D'unite Art..

Lebih kurang pada pukul 4.15 petang yang bertempat di kediaman pengantin perempuan di Merlimau, Melaka. Dira Abu Zahar sah bergelar isteri bersama pengarah fotografi, Mohd. Helmi Mohd. Yusof dengan mas kahwin sebanyak RM7777.77.
Dira menerima wang hantaran sebanyak RM17171.71 dengan sembilan dulang hantaran berupa Ipad, beg tangan, kek, helmet, telekong, sejadah, sirih junjung, mas kahwin, cincin dan juga wang hantaran.
Disebelah lelaki pula, Helmi menerima 11 dulang hantaran termasuklah coklat, jam tangan, kek, helmet, Al-Quran, sejadah, MacBook, kurma, buah-buahan, kasut, baju, sirih junjung dan set kelengkapan diri.
Kedua mereka memakai baju nikah berwarna putih rekaan Anizam Yussof dan majlis resepsi kedua pasangan bahagia ini akan berlangsung pada 13 November ini di Kuala Lumpur.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

SEMUA GAMBAR YANG DIPAPARKAN ADALAH HAK MILIK D'UNITE ART GROUP. ANDA BOLEH GUNAKAN MANA-MANA GAMBAR UNTUK DIPAPARKAN KEDALAM BLOG ANDA, MEDIA CETAK, MEDIA ELEKTRONIK DAN SEBAGAINYA.... ASALKAN ANDA TIDAK MERUBAH ATAU MEMBUANG WATERMARK SEDIA ADA. GAMBAR YANG TIDAK MEMPUNYAI WATERMARK ADALAH TIDAK DIIZINKAN UNTUK SEBARANG PENGGUNAAN.

Photobucket

Official Photographer: (D'unite Art Group: Dreyanzcolour, ICS & Khairul Faizin Photographic)
Photographer: Khairul Faizin & Redza Dreyanzcolour

Email: duniteart@gmail.com / khairulfaizinphotographic@yahoo.com
Phone: +6012 3707 599

Photographer Perkahwinan, Official Photographer Dira & Helmi, Jurugambar Kahwin, Jurufoto, Photographer, Malaysia, Photographer KL, Photographer Selangor, Bridal, Selebriti, Portraiture, fotokahwin

4 comments:

Post a Comment