Friday, 22 June 2012

.: Azreen + Khairul: WANGSA MAJU, Key Ell :.

Huh, kali ni aku upload lagi siri yang berikutnya. Masa tgh upload ni aku tengah tunggu bini aku check up. Maklumlah, kalau diizinkanNya, InsyaAllah bulan puasa ni keluar la Faizin Jr. IV.... hehehe....

Alhamdulillah, mungkin job sekarang bertambah sebab rezeki baby.... :D Jadi, aku kenelah kerja kuat. Banyak perkara yang harus aku selesaikan. Dan paling tidak lupa kepada team KFP, tanpa korang kita sebagai team takkan mampu sampai ketahap ini

Ayeen atau lebih dikenali sebagai Azreen memang sangat-sangat peramah. Aku memang sangat suka kalau pengantin peramah macam ni, senang bekerjasama. Cuma Khairul je yang malu-malu kucing, maklumlah Navy la katakan, kenela macho... hahaha.... Tapi bila dah kenal sejam dua, dia pun tak kalah juga.... :D


Dah lama aku tak shoot kat KTM, kitorang hampir kene halau dengan guard kat situ. Tapi pujuk punya pujuk dapat juga shoot kat situ. Dan aku sangat berpuas hati, dapat juga publish ole-ole yang best untuk korang semua.

Zaaasss.....

http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/ http://khairulfaizinphotographic.blogspot.com/



Photobucket

Senior Photographer: Khairul Faizin KFP

Assist: Steven KFP, Faghis Stormrider KFP
Email: khairulfaizinphotographic@yahoo.com
Phone: +6012 3707 599

2 comments:

zunaidi radzuan said...

gambar fading kat dalam terowong bawah tanah tu smart bro.

Khairul Faizin Photographic said...

Tq der... :D

Post a Comment